Agenda

PAARD BEWUST training


Voor iedereen die meer wil weten over het gedrag van paarden en hoe het best om te gaan en te werken met paarden, is dit een super leerzame en nuttige training. Wij bieden voor de jeugd, voor de ouders (die zelf niet paardrijden) en voor de volwassen ruiters een passende cursus aan. Voor info vraag gerust bij een van ons!

Voltige lessen


Je kunt je opgeven om lessen in voltige te volgen. bij voldoende opgave starten we weer met een groep dus mocht je interesse hebben, dan laat het even weten.

Dressuurwedstrijd vrijdag 20 dec 2019


Doe je ook mee? Op vrijdag 20 december 2019 vanaf 16.45 uur. Opgave aan de bar. Inschrijfgeld 15 euro. Ben je te laat met opgeven?(er kunnen 30 personen meedoen per wedstrijd) Kom dan tijdens de volgende wedstrijd om je op te geven, zodat je op tijd bent!

LOENHORSE KIDS CLUB 7 jaar


Bij voldoende belangstelling kunnen we met een clubje kids vanaf 7 jaar beginnen met de Loenhorse kids club. Lekker leren poetsen, knuffelen en verzorgen van de pony's en paarden. Dit ter voorbereiding van de groepslessen vanaf 8 jaar.

SPRINGLESSEN 2019


Bij voldoende opgave starten we weer met een groep volwassenen/jeugd springlessen. Voor wie ook interesse heeft? Geef je op (vanaf F4 niveau) Wie (weer) interesse heeft, kan zich opgeven en bij voldoende opgave plannen we weer een nieuwe serie van 5 lessen. We stellen dan een groep samen van gelijk niveau.

Telefoonnummer: 0314 37 85 96 E-mail: info@loenhorst.nl

Laatste nieuws

Klik voor alle foto's voortaan op de tab : foto's

MANEGE HET LOENHORST vanaf nu een 4 **** manege! Volg ons ook op facebook! veel nieuwtjes en foto's om te volgen!

Wat moet je doen en waar moet je aan denken, als je aan de wedstrijd mee doet? Kijk even bij wedstrijd info! KIJK EVEN BIJ NIEUWS VOOR ALLE NIEUWE ACTIVITEITEN!

Routebeschrijving

Manege Het Loenhorst in Hummelo
Familie Meier
Loenhorsterweg 7
6999 DT Hummelo

Telefoon: 0314 37 85 96
E-mail: info@loenhorst.nl


Grotere kaart weergeven