Over de manege
Net buiten Doetinchem, aan de rand van de Kruisbergse bossen, ligt Manege het Loenhorst. Een prachtige, rustige plek waar zowel kinderen als volwassenen kunnen (leren) paardrijden. Zes dagen per week worden er lessen gegeven en voor de liefhebbers ook springlessen. Ook tijdens de lesuren maken we bosritten, zodat ook die ervaring opgedaan wordt! Een aantal keer per jaar wordt er een ruiterkamp voor de jeugd en op aanvraag voor volwassenen georganiseerd. Voor diegenen die overwegen om lid te worden van onze manege, bestaat er de mogelijkheid eerst een proefles af te spreken. Naar aanleiding daarvan kunt u wekelijks een of meer uren les nemen. Er zijn voor zowel beginnende als gevorderde ruiters mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kijkje komen nemen. Vanuit de gezellige bar (boven) heeft u een prachtig uitzicht op de grote binnen,- en buiten manege.
Ligging
U vindt de manege in Hummelo, net buiten Doetinchem.

Op het kaartje ziet u dat de manege dichter bij Doetinchem ligt dan bij Hummelo. We liggen aan het begin van het bos aan een doodlopende weg. Als u vanuit Doetinchem komt, kunt u de bordjes van Camping de Graafschap volgen. (onze buren)
U kunt op het kaartje hiernaast klikken voor een vergroting en de mogelijkheid om de plattegrond met adres af te drukken.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving vanuit andere steden, kunt u het best op http://www.routenet.nl/ (auto) of http://www.9292ov.nl/ (openbaar vervoer) raadplegen. U kunt als bestemming de volgende postcode gebruiken: 6999DT.
Openingstijden

U bent welkom op manege het Loenhorst op alle dagen van de week, alleen op de donderdag is de manege gesloten.

Prijzen
Paardrijlessen volwassenen, per Prijs
Maand € 94,50
Les

Paardrijlessen jeugd, per Prijs
Maand € 84,50
Les

Eenmalige lessen Prijs
Volwassenen € 30,00
Jeugd € 30,00
Proefles € 30,00

Overige prijzen Prijs
Inschrijfgeld € 30,00

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 0314 37 85 96 E-mail: info@loenhorst.nl

Laatste nieuws

Routebeschrijving

Manege Het Loenhorst in Hummelo
Familie Meier
Loenhorsterweg 7
6999 DT Hummelo

Telefoon: 0314 37 85 96
E-mail: info@loenhorst.nl


Grotere kaart weergeven