Nieuws

Nieuwe F proeven vanaf september


De F proeven zijn sinds april 2016 gewijzigd. Vanaf september 2016 hanteren wij de vernieuwde proeven tijdens de wedstrijd. Op www.KNHS.nl kun je zoeken naar de proef en die voor jezelf downloaden. knhs - dressuur¶ - f proeven op je fnrs manege - en dan de proef aanklikken die je zoekt. Er is ook een app te downloaden - dressuurproeven.nl (gratis) en KNHS app (5 euro) Voor de theorie heb je het boek: "leer paardrijden met plezier" nodig. Daar is een nieuwe versie van gemaakt en die hanteren we dan vanaf januari 2017. (op de manege verkrijgbaar)

KINDERFEESTJE OP DE MANEGE?


Wil je graag je kinderfeestje geven op de manege? Dat kan! We geven dat in de vorm van een paardrijles, zodat je vriendjes en vriendinnetjes ook eens kunnen ervaren hoe het is op een paardenrug.... Leeftijd vanaf 7 jaar! Voor verdere info kunt u bij ons terecht natuurlijk....

LOENHORSE KIDS CLUB 7 jaar


Bij voldoende vraag stellen we voor de 7 jarige kids een clubje samen om te wennen aan en te leren over pony's en paarden. Dit allemaal ter voorbereiding op de instroom in de paardrijlessen vanaf ongeveer 8 jaar. Neem contact met ons op voor meer info.

FACEBOOK


Volg ons en onze activiteiten op facebook! Mocht u niet op facebook willen verschijnen op 1 van door ons geplaatste foto's, dan geef het even bij ons aan.

leer paardrijden met plezier


Het nieuwe KNHS/FNRS boek "leer paardrijden met plezier"is op de manege te koop. Hierin zit ook het proevenboekje voor het rijden van de FNRS proeven. Prijs: 16,00 euro.

CARROUSEL LESSEN


Voor diegenen die het leuk vinden om met een 8 of tiental synchroon te rijden, kunnen zich opgeven voor Carrousel-les. We geven (net als de springlessen) deze cursus in een serie van 5 lessen. Heb je interesse, geef je dan op. Bij voldoende opgave plannen we data in en starten we met een groep.

SPRINGLESSEN


Voor diegenen die interesse hebben in het volgen van springlessen: Je kunt je opgeven voor een serie van 5 lessen. Minimale niveau is F4. De lestijden worden in overleg gepland. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

besmettelijk paardenziekte !


26-2-2012: Zoals jullie vast al wel op de tv hebben gezien en gehoord, is er een besmettelijk paardenziekte (rinovirus) geconstateerd in de buurt van Nijmegen. Dit kan zich uiteraard uitbreiden. We willen iedereen vragen alert te zijn wat betreft het contact met andere paarden, zoals verzorgpaarden en pony's. Maar ook paarden die jullie evt onderweg naar de manege aaien. De ziekte/virus is erg besmettelijk en wordt overgebracht door contact van paarden onderling en door mens en dier. Denk aan het gebruik van jullie poetsspullen (alleen bij onze paarden gebruiken) en vermijd contact met andere paarden. april 2012: Het gevaar is min of meer geweken wat betreft deze uitbraak van het Rinovirus. We moeten ook in de toekomst alert blijven op besmetting van allerlei virussen, dus bovenstaande info blijft geldig! Voor vragen kun je bij ons terecht!

opgave 8 jarigen


U kunt altijd met uw kind komen kijken tijdens een kinderles, zodat u een beeld krijgt hoe hier les wordt gegeven.

Wij geven vanaf 8 jaar les. Regelmatig starten kids van 7 jaar al met enige privelessen ter voorbereiding van de groepslessen. 


Kledingvoorschrift wedstrijd


Volgens het wedstrijdreglement van de FNRS moet een ruiter er van boven naar beneden zo uitzien:

-veiligheidscap CE-EN 1384,

-een manegesweater/bodywarmer of een effen sweater of een witte blouse met lange mouwen of rijjasje met plastron en witte handschoenen.

-witte rijbroek (heb je een jasje dan hoort daar een witte rijbroek bij) of een donkere rijbroek.

-rijlaarzen, rubber of leer of jodphurschoenen in combinatie met chaps (zonder franjes)

-handschoenen zijn niet verplicht, maar als je ze draagt, dan moeten het witte zijn,zodat de jury je handhouding beter kan zien. Rijdt je helemaal in het officiele zwart/wit wedstrijdtenue dus met witte broek, plastron en zwart rijjasje, dan horen daar ook witte handschoenen bij!!


Telefoonnummer: 0314 37 85 96 E-mail: info@loenhorst.nl

Laatste nieuws

Klik voor alle foto's voortaan op de tab : foto's

MANEGE HET LOENHORST vanaf nu een 4 **** manege!!!! Volg ons ook op facebook! veel nieuwtjes en foto's om te volgen!

Wat moet je doen en waar moet je aan denken, als je aan de wedstrijd mee doet? Kijk even bij wedstrijd info! KIJK EVEN BIJ NIEUWS VOOR ALLE NIEUWE ACTIVITEITEN!

Routebeschrijving

Manege Het Loenhorst in Hummelo
Familie Meier
Loenhorsterweg 7
6999 DT Hummelo

Telefoon: 0314 37 85 96
E-mail: info@loenhorst.nl


Grotere kaart weergeven