Nieuws

ALERTHEID RHINOVIRUS


Zoals jullie vast al wel op de tv hebben gezien en gehoord, is er een besmettelijk paardenziekte (rinovirus) geconstateerd in de buurt. Dit kan zich uiteraard uitbreiden. We willen iedereen vragen alert te zijn wat betreft het contact met andere paarden, zoals verzorgpaarden en pony's. Maar ook paarden die jullie evt onderweg naar de manege aaien. De ziekte/virus is erg besmettelijk en wordt overgebracht door contact van paarden onderling en door mens en dier. Denk aan het gebruik van jullie poetsspullen (alleen bij onze paarden gebruiken) en vermijd contact met andere paarden.

KINDERFEESTJE OP DE MANEGE?


Wil je graag je kinderfeestje geven op de manege? Dat kan! We geven dat in de vorm van een paardrijles, zodat je vriendjes en vriendinnetjes ook eens kunnen ervaren hoe het is op een paardenrug.... Leeftijd vanaf 9 jaar! Voor verdere info kunt u bij ons terecht natuurlijk....

FACEBOOK / instagram


Volg ons en onze activiteiten op instagram en facebook! Mocht u niet op facebook/instagram willen verschijnen op 1 van door ons geplaatste foto's, dan geef het even bij ons aan.

SPRINGLESSEN


Voor diegenen die interesse hebben in het volgen van springlessen: Je kunt je opgeven voor een serie van 5 lessen. Minimale niveau is F4. De lestijden worden in overleg gepland. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

opgave 9 jarigen


U kunt altijd met uw kind komen kijken tijdens een kinderles, zodat u een beeld krijgt hoe hier les wordt gegeven.

Wij geven vanaf 10 jaar les. Regelmatig starten kids van 9,5 jaar al met enige privelessen ter voorbereiding van de groepslessen. 


Kledingvoorschrift wedstrijd


Volgens het wedstrijdreglement van de FNRS moet een ruiter er van boven naar beneden zo uitzien:

-veiligheidscap CE-EN 1384,

-een manegesweater/bodywarmer of een effen sweater of een witte blouse met lange mouwen of rijjasje met plastron en witte handschoenen.

-witte rijbroek (heb je een jasje dan hoort daar een witte rijbroek bij) of een donkere rijbroek.

-rijlaarzen, rubber of leer of jodphurschoenen in combinatie met chaps (zonder franjes)

-handschoenen zijn niet verplicht, maar als je ze draagt, dan moeten het witte zijn,zodat de jury je handhouding beter kan zien. Rijdt je helemaal in het officiele zwart/wit wedstrijdtenue dus met witte broek, plastron en zwart rijjasje, dan horen daar ook witte handschoenen bij!!


Verplicht bij opgave wedstrijd


Als je meedoet aan de dressuurwedstrijd houd dan goed in de gaten welk paard of pony je kiest bij opgave. Houd er dus rekening mee waar je voorgaande wedstrijden op hebt gereden, want het is de bedoeling dat je 3 keer op wat anders rijdt en dan mag de eerste weer.

Voorbeeld:  james, kees, boris en dan mag je weer op james rijden!


Telefoonnummer: 0314 37 85 96 E-mail: info@loenhorst.nl

Laatste nieuws

Routebeschrijving

Manege Het Loenhorst in Hummelo
Familie Meier
Loenhorsterweg 7
6999 DT Hummelo

Telefoon: 0314 37 85 96
E-mail: info@loenhorst.nl


Grotere kaart weergeven