Ruiterkamp

Ieder jaar worden er twee zomer ruiterkampen van 3 of 4 dagen georganiseerd voor de jeugd. Tijdens deze kampen wordt er natuurlijk veel gereden, gepoetst, gevoerd en vooral veel gelachen.

In de voorjaars en najaarsvakantie organiseren we een mini-ruiterkamp van 2 dagen (met 1 nachtje slapen) Dit is vooral ideaal en zeer leerzaam voor de beginnende/jonge ruitertjes!


Er worden allerlei soorten theorie en praktijklessen gegeven en ook maken we dan buitenritten. Een pyjama-party en een bonte avond zullen ook niet ontbreken. Enige rij-ervaring is dus wel noodzakelijk. Alle aktiviteiten vinden plaats in en om onze manege. Wij hebben een slaapzaal waar iedereen op veldbedjes ligt.

Voor meer informatie bel dan 0314 - 378596 of stuur vanuit hier een mailtje. Ruiters die niet op onze manege rijden, zijn natuurlijk ook welkom! (alleen met ervaring en de prijs is anders)

 

 

Wil jij ook wel eens op de manege eten... véééééél paardrijden... slapen... en heel veel andere leuken dingen doen? Kom dan op zomerkamp!

Telefoonnummer: 0314 37 85 96 E-mail: info@loenhorst.nl

Laatste nieuws

MANEGE vanaf29 april weer van start met jeugdlessen tot en met 18 jaar! Volg ons ook op facebook en/of Instagram voor de nieuwste info en foto's.

Wat moet je doen en waar moet je aan denken, als je aan de wedstrijd mee doet? Kijk even bij wedstrijd info! KIJK EVEN BIJ NIEUWS VOOR ALLE NIEUWE ACTIVITEITEN!

Routebeschrijving

Manege Het Loenhorst in Hummelo
Familie Meier
Loenhorsterweg 7
6999 DT Hummelo

Telefoon: 0314 37 85 96
E-mail: info@loenhorst.nl


Grotere kaart weergeven